Diğer
Yaşam
Kavruldukça tohumun kabuğu gevrekleşiyor, tohumdan kolaylıkla ayrılıyor ve tohumun rengi kremden açık karamele dönüşüyor; kavurma işlemi sadece tohumların rengini değiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda lezzetini de artırıyor.
Gündem
Hüseyin Tutkun ile Turgay Kaya ve Melike Yapıcı hakkında "haksız kazanç temin ettikleri" yönündeki ihbarlar sonrası dava açılmıştı
Kültür-Sanat
Sergi 21 Eylül – 15 Aralık arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek
Dünya
Bilim insanları, Viktorya dönemine ait kitapların zehirli boyalar içerdiğini açıkladı
Ekonomi
Sağlık
"Tan, gördüğüm kadarıyla baleyi, dans sanatını, bu konuya ‘ötekileştirilmiş’ vaziyete getirilmiş olan Türk halkına anlatacak"
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.